​Hudhra për luftimin e gripit dhe forcimin e imunitetit

Hudhra është ndër ushqimet e preferuara për konsumim, në luftën kundër gripit.

Duke konsumuar dy apo tre pjesë hudhre, jo vetëm që do ta lehtësoni gripin por edhe do të rrisni imunitetin.

Nëse dëshironi që të pini një çaj hudhre, mund t’i shtoni mjaltë për t’ia “zbutur” shijen.

Hudhra mund të shtohet edhe në gjella të nxehta apo supë për të luftuar sinusin, ndërsa përfitimet më të mëdha të hudhrës janë kur hahet e papërpunuar. /KosovaPress/