10 shenjat që paralajmërojnë praninë e qelizave kanc’erogjene në trup

Sa herë dëgjoni fjalën kancer, nuk mund të mohoni që ju përshkon një ndjenjë frike dhe ankthi. Është shumë normale të përjetoni një gjë të tillë pasi kanceri është sëmundja që merr më shumë jetë njerëzish. Të dhënat e Organizatës Botërore të Shëndetësisë janë gjithmonë alarmante dhe tregojnë një rritje të rasteve të prekura me kancer.

Loading poll ...

Mënyra më e mirë për të mposhtur këtë sëmundje është të dish ta parandalosh. Në qoftë se vini re ndryshime të pazakonta në organizmin tuaj, duhet të mos i neglizhoni, por të lajmëroni menjëherë mjekun tuaj.

Bëhet fjalë për disa simptoma të thjeshta që vazhdojnë të përsëriten me një ritëm të shpejtë dhe thuajse të paarsyeshëm.

Edhe pse shoqëria shqiptare nuk është e kultivuar me praktikën kontrollit të përvitshëm mjekësor, duhet të jeni në kontakt të vazhdueshëm me mjekun tuaj. Identifikimi sa më i hershëm i sëmundjes mund të ndryshojë plotësisht rutinën tuaj shëndetësore.

• Kollitje e vazhdueshme

• Humbje gjaku pas ciklit menstrual

• Temperaturë e lartë

• Rënie e menjëhershme dhe drastike në peshë

• Dhimbje të përsëritura muskulore

• Shfaqje e të nxirave që nuk shërohen

• Fryrje të barkut

• Ndryshime në organin riprodhues (Kjo vlen për të dyja gjinitë)

• Dhimbje e vazhdueshme e syve

• Hemorragji e vazhdueshme .Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .