8 shprehje për Krishtlindjet dhe festat që do ju bëjnë të shkriheni së qeshuri

Festat janë shumë afër dhe atmosfera po ngrohet. Sigurisht që kanë filluar edhe fotot në rrjete sociale që shpesh shoqërohen dhe me citime të ndryshme. Nëse doni diçka pak më ndryshe se ato të zakonshmet për magjinë e festave, ju prezantojmë këto 8 shprehje që do ju bëjnë të shkriheni së qeshuri:

Loading poll ...

“Babagjyshi ka idenë e duhur. Takojini njerëzit vetëm një herë në vit.”- Victor Borge

“Përkrahë cirkut, nuk ka asgjë që mbërrin dhe largohet më shpejt se shpirti i Krishtlindjeve.”- Frank McKinney Hubbard

“Le të jemi të prapë dhe t’i kursejmë Babagjyshit udhëtimin.”- Gary Allan

“Ky është shpirti i vërtetë i Krishtlindjeve: njerëz që ndihmohen nga njerëz të tjerë, jo nga unë.”- Jerry Seinfeld

“I adhuroj Krishtlindjet. Marr shumë dhurata të mrekulleshme që mezi pres t’ja jap dikujt tjetër.”- Henny Youngman

“Çfarë nuk më pëlqen për festën e punës për Krishtlindje, është që duhet të kërkoj punë ditën tjetër.”- Phyllis Diller

” E vetmja gjë që gratë nuk duan të gjejnë poshtë pemës në mëngjes është burri i tyre.”- Joan Rivers

” Krishtlindja është thjesht një gjendje mendore dhe ajo ndjesia speciale që vjen vetëm nga një llogari bankare bosh.”- Melanie White