A është rritur mjaft Adea e “vogël” që të shprehë këtë dëshirë

Është padyshim njëra ndër ndër personazhet më të paharruara tek publiku shqiptar.

Ani pse nuk vazhdoi shumë më muzikë dhe iu shkëput asaj qysh e vogël, po vazhdon të mbetet në fokusin e vëmendjes tek të gjithë.

Tani pasi që është rritur, ajo më shumë po mirret me udhëtime duke shijuar jeten në maksimum, shkruan Kosovarja.

Meqë jemi në prag të festave, ajo erdhi me një pozë afër një ambienti tejet festiv, dhe erdhi më serioze se sa që jemi mësuar ta shohim.

Loading poll ...

Ndër të tjera, edhe kishte shkruar “Më sjell dashuri në këtë Krishtlindje, sepse kam qenë e mirë këtë vit”.

Mos është dashuruar Adea e vogël, çfarë mendoni? Derisa shprehi këtë dëshirë.

Një zonjushë me shumë stil, dhe me një bukuri përrallore, padyshim që kërkon më të duhurin për të. /Kosovarja/