Adoleshentja u bë e varur nga filtrat e ‘selfieve’ sa që filloi ta urrente pamjen e vërtet të saj

Maisei Hazelwood, 19 vjeçare ishte bërë shumë e varur nga filtrat e ‘selfieve’ sa që kishte filluar ta urrente pamjen e saj të vërtet.

Loading poll ...

Ajo kishte kaluar një vit të tërë duke bërë fotografi me filtra të ‘selfieve’.

Kur telefoni i saj ndaloj përdorimin e filtrave, ajo kishte humbur besimin në vete dhe nuk po e pëlqente pamjen e saj të vërtet.

“Unë e shkarkova aplikacionin për filtra- që do të thoshte se mund të bëja selfie kur nuk kisha vendosur make-up” u shprehë Maisei.

“Por pastaj rashë në dashuri se si më bëri të dukem dhe më largoi nga realiteti se si dukem vërtet” tha 19 vjeçarja.

Fatmirësisht ajo tashmë është mësuar që ta shikoj dhe dashuroj vetën edhe pa filtra./Indeksonline/