Agnesa tregon se çfarë konsumon më shumë, që ka linja aq perfekte!

Pavarësisht se vitet po kalojnë për të, ajo po vazhdon të llogaritet si një nga femrat më të bukura shqiptare.

Veçanërisht me fotosesionet e fundit, Agnesa ka bërë që sy e vesh të jenë të drejtuara nga ajo, shkruan Kosovarja.

E tillë ka ardhë edhe me publikim që bëri para disa minutave, ku kishte veshur një palltë ngjyre vjollce, por më së shumti që ranë në sy ishte torba që mbante në dorë me pemë të llojllojshme.

Siç e kuptuam, u zbulua më në fund “sekreti”, se përse Agnesa duket kaq e re dhe e bukur, e gjithherë me linjat perfekte trupore. /Kosovarja/