Aktrojnë në të njëjtin serial, Adriana ka disa fjalë për dy koleget e saj

  Adriana Matoshi ishte protagonistja e radhës në rubrikën “Kë zgjedh” të emisionit “Mirage”      

Adriana Matoshi kishte për detyrë të zgjedhte mes shumë fytyrave publike, shkruan lajmi.net.

Ndër të tjera, ajo para saj kishte edhe Arta Nitajn dhe Arta Elezajn, për të cilat kishte disa fjalë.

Ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm dhe mësoni se çka tha Adriana për dy koleget e saj. /Lajmi.net/