Alketa Vejsiu shfaqet në krahët e disa meshkujve!

Alketa Vejsiu është prezantuesja e njohur shqiptare, e cila çdo herë bënë përshtypje me pamjen e saj.

Së fundi, ajo ka publikuar një fotografi ku shfaqet së bashku me bashkëpunëtorët dhe artistët e “Dance With Me”.

Alketa shihet e veshur në fustanin e kuq, teksa mbahet në krah nga këta meshkuj.

Rikujtojmë, që përveç prezantuese Alketa në fillim të karrierës së saj është marr edhe me muzikë, ku edhe pati realizuar shumë projekte.