Ana Kabashi vjen e nxehtë në këtë Krishtlindje

Është ndër emrat më të lakuar të shtypit, e cila nuk po ndalet në karrierë, shrkuan Kosovarja.

Përveç se aktive në projekte dhe mbrëmje të ndryshme, një gjë dihet publikisht për Anën, se ajo nuk e lë palestrën kurrë anash.

E këtë më së miri e tregojnë linjat e saj të cilat vërtetë janë për çdo kompliment.

E veshur në lejla, ajo duket më tërheqëse se asnjëherë, e këtë gjë e vërteton ky imazh që ka hedhur në llogarinë e saj.

Komentet dhe pëlqimet s’kanë si të mungojnë. Shikojeni!/Kosovarja/