Anakonda gëlltit ekspertin gjarpërinjve të mëdhenj

Një program televiziv amerikan nuk njef më limite .

Loading poll ...

Paul Rosolie, natyralist dhe ekspert i gjarpërinjve të mëdhenj, i mbrojtur nga një veshje e posacme për këtë mision, ishte gati për tu gëlltitur nga një Anakonda gjigande rreth dhjetë metra.

Aventura trishtuese ka ndodhur në pyllin e Amazonës.

“Mendova se do të isha në gjendje të lëvizja krahët dhe në një mënyrë  do të ishta i sigurt, por ajo më kapi dhe më mbështolli”, thotë Rosolie.

 Ndërkohë, goja e kafshës hapet mbi kokën e tij, dhe ai e përshkruan dëgjimin e tij si “gurgullimë dhe gulçimi “.

“Situata ndryshoj dhe kur ndjeva gjakun që po dilte nga krahu im, dhe ajo filloi të me mbërthente më fort dhe ndjejva që po më thyente kockat, unë kam thirrur për ndihmë”, thotë Rosolie.

/Ora News.tv/