Anakonda gjigande del në mes të rrugës dhe bllokon trafikun në Brazil

 

Loading poll ...

Një anakondë gjigande, e gjatë mbi 5 metra kalonte autostradën nga njëra anë e rrugës në tjetrën në Brazil, ndërkohë që shoferët u ndanë në dy kategori: një kategori bënte foto e video me celularë dhe tjetra përpiqej të drejtonte trafikun.

Imazhet e gjarprit që kalon rrugën, janë bërë të zakonshme tanimë.

Para dy ditësh një tjetër anakondë, mbi 6 metra kalonte rrugën duke dhënë një spektakël të vërtetë, dy hapa larg Parkut Kombëtar Mapinguari, përfundon ‘Il Messaggero’

/Ora News.tv/