Asnjëherë nuk duhet ta hudhni këtë pjesë të bananes

Përfitimet e bananeve janë të njohura, por vetitë e fuqishme të lëvozhgave të tyre jo edhe aq.

Loading poll ...

Ne të gjithë e hedhim atë pjesë pas ngrënies së bananes, por njerëzit në disa vende, si India përdorin përfitimet ushqyese të lëvores.

Ja si duhet përdorur lëvorja e bananes:

Për zbardhjen e dhëmbëve

Fërkoni dhëmbët me pjesën e brendshme të një lëvore bananeje çdo ditë për dy javë.

Largoni lythat në lëkurë

Nëse keni lytha në lëkurë, ky problem mund të zgjidhet me lëvozhgë banane. Vendi një copë lëvore banane në lëkurën tuaj dhe rregullojeni atë me një fashë.

Për akne dhe rrudha

Banana është e shkëlqyer për kujdesin total të lëkurës. Arsyeja për këtë janë vetitë anti-oksidante. Bananet hidratojnë dhe ushqejnë lëkurën. Fërkojeni lëvoren e bananes në lëkurë, veçanërisht në zonat e aca.ruara. Lëjeni 30 minuta.

Zbutja e sim.ptomave të psoriazës

Për fat të keq, kjo sëm.undje e lëkurës nuk mund të shërohet plotësisht me lëvore banane, por mund të zbutë sim.ptomat e gjendjes shën.detësore.

Lëvorja e bananes si analgjetik

Fërkojini pikat burimore që sjellin dhimbje në trupin tuaj me një lëvore banane dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .