Baba Stars po ndahen, por shikoni çfarë po bën Geti

Cozman dje ka vendosur t’i japë fund bashkëpunimit me labelin Baba Stars ku ka qëndruar me vite.

Ai ka dhënë arsyet e veta duke publikuar një shkrim në rrjetin social Instagram, ku ka thënë se nuk punon me njerëz që janë falso..

Nërkaq, pas sherreve në Baba Stars, nuk ka reaguar Getoar Selimi.

Ai ka postuar në Instagram disa fotografi dhe video ku shihet duke u shëtitur me helikopter, ndërsa nuk e ka thënë asnjë fjalë për zhvillimet e fundit në labelin e tij ku edhe është themelues.