Babai mori vizë pune, por shikoni çfarë bëjnë fëmijët për të

Pasi qytetarët e Kosovës nuk kanë mundësi ende të lëvizin pa viza dhe të vizitojnë vendet që ata duan, janë të detyruar që ende të aplikojnë nëpër ambasada për një të tillë.

Loading poll ...

E të lumtur që po arrijnë ta sigurojnë një vizë për të shëtitur në Europë, kosovarët po gjejnë mënyra të ndryshme për të uruar të afërmit e tyre pas marrjes së vizës.

I njëjtë është edhe rasti kur fëmijët i kanë përgatitur babait të tyre një tortë në të cilën kanë ilustruar fletën e pasaportës në të cilën i është vendosur viza.