Baseli u tronditë nga veprimi barbarë, andaj kerkoj nje minute heshtje… Ishin fjalet e n/kryetares se CVP

Basel

Baseli u tronditë nga veprimi barbarë, Zvicërra u shokue nga vr*sja e fëmiut CVP ndanë dhembjen me Familien dhe në afermit e fëmiut në vr*re, andaj kërkoj një Minute heshtje në shenjë solidariteti me Familien.

Ishin fjalet e n/kryetarës së CVP, kryetares se komisioni per Politik të jashtme të parlamentit zvicërran Elisabeth Schneider-Schneiter në takim e demokristianve në Basel.

Z. Schneider-Scheiter në takim ku prezent ishte edhe Bokseri Arnold Gjergjaj kërkoj të kalojm barrjerat të kalojmē paragjykimet dhe të jemi bashkë që të ndertojm të ardhmen e përbashkët.

Arnold Gjergjaj falenderoj z. Elisabeth Schneider per kohen që ka ndarë per të qenë me në.

Loading poll ...

Për të qenë një nga ne, dhe si njëra nga politikanet më ndikim në Zvicërrë të ndikon që Imazhi ynë ketë vendin e merituar.

Nue Kaqinari kërkoj që të rritet bashkpunimi mesë demokristian të Zviërrës dhe të Kosvës.

Bernhard Topalli kërkoj që të krijohet një grup i përbashkët i demokristianve në Basellant mese CVP dhe PSHDK-së.