Bashkëshortja e Alban Mehmetit tregon çka do ndryshonte nga dasma e tyre

Alban Mehmeti dhe bashkëshortja e tij Fjolla, shpesh janë pjesë e mediave rozë.

Dedikimet për njëri-tjetrin nuk mungojnë në rrjetet sociale.

E së fundmi është Fjolla ajo që i është përgjigjur ndjekësve të saj në Instagram, e një ndër pyetjet ka qenë se çka do ndryshonte nga dasma e saj. E ajo ka thënë se ndoshta do të bënte më shumë grim.

Kujtojmë që çifti janë prindër të dy djemve.