Bashkëshortja e Burakut me probleme në prag të muajit të fundit të shtatzënisë

 
 

Loading poll ...

Fahriye Evcen është futur zyrtarisht në muajin e 8-të të shtatzënisë.

Aktorja Fahriye Evcen i ka pasur disa probleme gjatë muajve të fundit të shtatzënisë, transmeton lajmi.net.

Mediat turke kanë shkruar se gjendja e saj ka filluar të normalizohet mirëpo aktorja po shprehet e shqetësuar gjatë kësaj periudhe dhe është parë 3 ditë me rradhë teksa shkonte në spital për të bërë kontrollet e nevojshme.

E kjo ka bërë që të gjithë të mendojnë se situata po shkon duke u përkeqësuar.