Bebe me këtë veshje sjell pranverën

Një femër e zonja, e bukur, e mbi të gjitha me një talent të jashtëzakonshëm.

Është kjo Bebe Rexha, një ndër femrat shqiptare, që po shkel majat e suksesit në skenën botërore, e kjo krejt falë një pune të përkushtuar dhe të madhe që po bën ajo.

Në këto pak ditë të mbetura në vitin 2019, ajo po vazhdon të jetë mjaft e angazhuar në koncerte, e mbrëmje të ndryshme duke perfomuar.

Edhe sonte po del të jetë kështu, e cila ishte përgaditur, që të performojë në një ishull, ku veshja e saj solli tërësisht një pranverë.

Me një bluzë e fund të shkurtër, kombinuar me ngjyrë të gjelbër, dukej posi një lulë e qelur, shkruan Kosovarja.

Së bashku më këtë fotografi kishte vënë një mbishkrim ku edhe kishte pyetur “Duke u bërë gati për në një ishull të largët. Çfarë mendoni?”.

Sigurisht, që pas këtij imazhi që do shihni, nuk do të ketë vend për mendime negative për të. /Kosovarja/