Bes Kallaku bën reàgimin e fortë kundër LGBT, por i ndodh e papritura!

Aktori i humorit, Bes Kallaku ka reàguar ditën e sotme rreth çéshtjes së kërkesës së komunitetit  LGBT për të zëvendësuar fjalën “nënë” me “prind që ka lindur”.

Në emisionin e tij ai është shprehur se është kundër kësaj gjëje duke argumentuar me nota humori se nëse do të ndryshojmë këto fjalë i bie të ndryshohen shumë gjëra duke nisur me filma, këngë apo emertime të ndryshme të personave apo grupeve.

“Nuk kam asgjë, mbase është mirë siç thoni ju por thjesht na keni kàpur pa përgatit. Na është mësuar goja duke thënë o ma, o ba. Si do e themi shprehjen nana, si do ta ndryshojmë jam prindi 1. Si do ta ndryshojmë pallatin 176, atë prindin 1 nuk ta shànin por për atë prindin 2 çfarë nuk thonë. Do të ndryshojmë këngët. Imagjino dhe Vàgàbondin duke kënduar sado që je gàngster mos u bën gàngster me prindin 1 ose kur dëgjon zërin e prindit 1. Dhe pastaj imagjino Alban Ramosajn kur fitoi Këngën Magjike të mos thoshte ma fitova por prindi 1 fitova. Si t’i thërrasim Bàbastars?Bes Kallaku talks about leaving the Klan - TV Mania

Prindi 2 stars apo pesë pyetje nga prindi 2 ramo. Po Nënë Terezën, po Bàba Mondin. Pastaj do të hyjë shérri në familje pse ti prindi 1 dhe unë dyshi. Pastaj ndàhen për mospërputhje numrash. Po si do t’ju themi gjyshërve? Të gjithë ne prindërit mezi presim atë muajin kur fëmija fillon dhe belbëzon mama, baba. Imagjino të jetë tre vjeç dhe me fëmijën tënd prej dore takon një mikun tënd, e të thotë a ka filluar me fol. Ca ka thënë në fillim mama apo baba. Fëmija kur shkon 5 vjeç do të fillojë të thotë prindi, atëherë pastaj do të mësojë 1 ose 2, dhe më pas do të dijë me fol mama ose baba në gjuhën aktuale. Nuk kam asgjë por shpirtin ma ngroh vetëm fjala ‘o ma dhe ba’.”

Mirëpo teksa kërkon në Google apo YouTube për të dëgjuar monologun e Besit shikohet se videoja nuk është e aksesueshme në asnjë platformë. Përse vallë? LGBT kërkon heqjen e fjalës 'nënë', Bes Kallaku shprehet kundër: Shpirtin ma ngroh vetëm 'o ma, o ba' - Abc News


Szczesny, rekord i pabesueshëm dhe një tjetër autogol i Juventus-it

Tërbohet Lotito, shtang Inter-in me kërkesën 60 milionëshe