Besa dhe Alberti perfeksioni i një çifti…

Janë ndër çiftet më të përmendura në estradë dhe shumë të veçantë.

Albert Krasniqi dhe Besa Gashi, janë personifikimi i një çifti ideal, e asnjëherë të pashkoqshëm, shkruan Kosovarja.

Çdo lëvizje e tyre ndiqet dhe komentohet, duke i bërë që sa më shumë të sjellin imazhe të përbashkëta, e që padyshim edhe pëlqimet dhe komentet që marrin nuk janë te pakta.

Një të tillë e kemi sjell pikërisht ne sot, fotografi kjo e shkrepur në Bogë nga ata, e që sharmi dhe stili edhe këtë herë i shoqëruan. /Kosovarja/