Bikinit më trendi, a do i vishnit?

 

Loading poll ...

Këto janë bikinit më trendi. Por a do ishit aq të guximshme sa ti vishnit?

Bikinit ‘mikroskopike’ janë shumë të vogla sa për të mbuluar ‘pasuritë’ tuaja dhe  lënë pak vend për imagjinatën.

Koleksioni është nxjerrë online nga Oh Polly. 

Bikinit e vogla mbahen vetëm shiritat të tejdukshëm ndërsa nxjerrin në pah format tuaja trupore.

/Ora News.tv/