Bima mrekullibërëse, mposht varësinë nga alkooli dhe cigaret në pak sekonda

Stevia është një bimë me origjinë nga familja e krizantemës dhe ka origjinën në Paraguai dhe, siç konfirmohet nga një studim i kryer në Gjermani, duket se ka përfitime të veçanta që çojnë në ndërprerjen e pirjes së duhanit.

Loading poll ...

Duke e konsumuar atë në pika ose pluhur, Stevia kap sinjale që vijnë nga truri që kërkojnë nikotinë dhe alkool, duke eliminuar në pak sekonda nevojën dhe, në afat të gjatë, varësinë.

Por përfitimet e saj nuk përfundojnë këtu: po ashtu lufton aknet dhe kufizon dëshirën për ushqim. Është e mundur për të gjetur atë në farmaci dhe dyqanet bimore, por gjithmonë është e këshillueshme që të konsultoheni me një ekspert për të kuptuar mirë dozat dhe për të krijuar një terapi të definuar.

Sidoqoftë, përdorimi i saj rregullisht mund të jetë pikë kthese për të luftuar veset e kushtueshme dhe sigurisht të padrejta, si pirja e duhanit dhe alkooli do t’iu luteshim te mos harronit te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .