Blen aksidentalisht dy herë të njëjtën biletë, fiton 46 milionë dollarë

 

Një burrë ka fituar 46 milionë dollarë pasi bleu aksidentalisht të njëjtën biletë lotarie dy herë.

Ai bleu një biletë në Winning Lotteries St Albans dhe më pas bleu aksidentalisht një tjetër biletë me të njëjtat numra në Footscray Lottery Centre.

Ky ndoshta ka qenë gabimi i tij më i mirë në jetë, pasi fitoi 23.3 milionë dollarë për secilën biletë.

Nëse ai do kishte blerë vetëm një biletë atëherë çmimi do ishte përgjysmuar mes dy fituesve.

Loading poll ...

Numrat fitues ishin 12, 28, 24, 29, 9, 18 dhe 25. Ndërsa numrat plotësues ishin 13 dhe 31.

/Ora News.tv/