Bleronë, na trego ku e kah tash po udhëton

Blerona Zeqiri po vazhdon të ngjallë mjaft interes dhe vëmendje maksimale tek një masë e gjerë e publikut.

Sikur kjo mos të mjaftonte, udhëtimet e saj të panumërta janë bërë edhe më shumë shkas kryesor që jeta e saj të vëzhgohet fije për pe, shkruan Kosovarja.

Nuk ka shumë kohë që u kthye nga një udhëtim i pashpalosur në detaje, por që përfshiu vizitën e tri vendeve brenda atyre ditëve.

Sa menduam që u kthye në vend e u rahatua, nuk vonoi shumë dhe përsëri u shfaq në pistën e aeroportit për një tjetër rrugëtim.

Ku, si dhe për çka mori përsëri këtë drejtim nuk dihet, por një gjë është në pah, që për bukuroshen Zeqiri aventurat nuk po kanë të ndalur. /Kosovarja/