Blleki bëhet baba për herë të parë

 

Reperi i ri, Blleki, është bërë baba për herë të parë.

Reperi mjaft i talentuar me këngë të suksesshme sipas Prive është bërë baba dhe ka pagëzuar djalin me emër të Greqisë së lashtë.

Emri me të ciline ka pagëzuar djalin është Priam.

Blleki njihet për bashkëpunimin me Lyrical Son dhe Mc Kreshën “Rruga n’Club”, ndërkaq ka edhe bashkëpunim me K-Albo.