Braktisin qenin e tij në rrugë, shikoni videon

Qeni apo ndonjë kafshë tjetër është një detyrë shumë e vështirë dhe përgjegjësi.

Kafshët kanë nevojë për shumë kohë, por mbi të gjitha ata kanë nevojë për shumë kujdes dhe vëmendje nga ana jonë.

Përkundrazi, nëse e gjithë kjo nuk ndodh, shumë kafshë braktisen për shkak të familjeve të papërshtatshme.

Historia e këtij qeni raca shiba inu sjell me vete një mesazh të rëndësishëm dhe sensibilizues.

 Unë rekomandoj që të gjithë ta shohin dhe ta ndajnë me të tjerët për të treguar gjithçka që ndodh në këtë video!

/Ora News.tv/