Britney Spears përballet me të papriturën pas lirimit nga klinika mentale

 

Britney Spears u lirua nga spitali por po i ndodh e papritura.

Pas një muaj mbajtje në klinikë, Britney në fillim të kësaj jave doli vetëm për një ditë nga spitali ku u shoqërua nga i dashuri i saj, transmeton lajmi.net.

Ndërsa sipas TMZ, thuhet se sot ylli televiziv do të lirohet nga psikiatria ku po qëndronte. Mirëpo pas lirimit ajo ka për t’u përballur me të papriturën pasi sipas mediave të huaja pavarësisht se gjendja e saj po shkon drejt përmirësimit, Britney e ka një problem të ri pasi doktorët ende nuk e kanë gjetur kombinimin e duhur të ilaçeve dhe se ato po i shkaktojnë më shumë dëme sesa dobi Btirney-t.

Kujtojmë se ajo dje e ka bërë një postim në Instagram, kështu duke u kërkuar të gjithëve që ta lënë të qetë.

Ky ishte statusi i plotë i saj:

Doja të ju përshëndes, sepse gjërat që po thuhen kanë dalë jashtë kontrollit! Uau!!! Ka thashetheme, kërcënime me vdekje për familjen time dhe ekipin tim, dhe vetëm kaq shumë gjëra gjëra të çmendura u thanë. Unë po përpiqem ta marrë veten, por gjithçka që po ndodh po ma bën edhe më të vështirë këtë. Mos besoni gjithçka që lexoni dhe dëgjoni. Këto e-mail të rreme kudo u hartuan nga Sam Lutfi vite më parë … Nuk i shkruaja unë. Ai po pretendonte të isha unë dhe të komunikoj me ekipin tim me një adresë të rreme. Situata ime është unike, por premtoj se në këtë moment po bëj atë që është më e mira .N Ndoshta ju nuk mund ta dini këtë lidhur me mua, mirëpo por unë jam shumë e fortë dhe qëndroj pas asaj që e dua. Dashuria dhe përkushtimi juaj është i mahnitshëm, por ajo që më duhet tani është pak privatësi për t’u marrë me të gjitha gjërat e vështira që jeta po më hedh. Nëse mund ta bëni këtë, do të isha përgjithmonë mirënjohëse. Ju dua ❤️❤️❤️”./Lajmi.net/

   

 

View this post on Instagram

 

 

 I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago… I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment ??? You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️ 

A post shared by   Britney Spears  (@britneyspears) on