Cagatay Ulusoy, nga aktrimi në biznes

 

Cagatay Ulusoy e ka nisur një tjetër rrugëtim.

Ulusoy vendosi të lëvizë kuzhinën turke në Shtetet e Bashkuara, kompania e cila u hap në Amerikë; do të paraqesë ushqimin turk të famshëm në botë, si pije dhe ëmbëlsira.

Çağatay Ulusoy, i cili mori pjesë në serinë e parë të prodhuar nga Turqia, “Hakan: Muhafız”, u fut në biznes. Aktori, i cili vendosi të lëvizë kuzhinën turke në SHBA, hapi një kompani në Amerikë. Çağatay Ulusoy do të prezantojë, pijet dhe ëmbëlsira të njohura për amerikanët. Ndër produktet që janë në shitje, kafja turke, çaji i Detit të Zi dhe llokumet turke./lapsi

  

Loading poll ...