Çfarë e bashkoi Leartën me këtë person natën e kaluar?

Atë së syri ynë sheh, vetëm Learta së bashku me miken e saj, Albinën mund ta perfeksionojnë në trupin tonë.

Fjala është për biznesin e tyre të përbashkët, që tash më e sa vite dyshja menagjojnë, shkruan Kosovarja.

Megjithatë, shtytja kryesore e lidhshmërisë së tyre, duket të jetë edhe shoqëria e kahershme që Learta ndan me të.

Me një fjalë, i shohim kudo së bashku e të bashkuara, madje ka raste kur frekuentojnë jetën e natës dhe i shohim mjaft të lumtura afër njëra tjetrës.

Shembull i tillë është edhe ky imazh, që do ta shihni më poshtë. /Kosovarja/