Çfarë ka ndodhur me vëllain e Xhansu-së, ai ka shtuar shumë në peshë

Leyla Tanlaar është ndër aktoret e reja turke e cila u bë shumë shpejt e njohur në rolin e Xhansu-së dhe mori zemrat e shumë shikuesve, shkruan Kosovarja.

Në jetën private ajo është shumë më ndryshe se në rolin e lartcekur, e veç saj u përmend edhe vëllai i cili u simpatizua shumë, sidomos nga gjinia e bukur.

Levin Tanlaar, një vëlla shumë i kujdesshëm e këtë e ka dëshmuar në shumë imazhe dhe intervista, ka marrë shumë vëmendje me imazhet e shumta dhe komplimentet nuk i munguan që nga fillimi.

Por, së fundmi shihet tek ka pësuar disa ndryshime në pamje, gjegjësisht në peshë, por prapëseprapë mbetet djaloshi i cili merr zemrat e shumë ndjekësve./Kosovarja/