Çfarë thonë buzët e tua për ty?

A e keni menduar ndonjëherë se forma e buzëve dhe madhësia e gojës do të tregonte për personalitetin tuaj?

Hulumtuesit kanë gjetur një lidhje të veçantë midis formës së buzëve dhe personalitetit.

A) Buzë të holla

Nëse keni buzë të holla si të dukeshës Kate Middleton, je krejtësisht e pavarur në të gjitha fushat. Kjo nuk do të thotë që nuk e vlerëson shoqërinë, këtë e bën gjithmonë, por nuk ke nevojë për askënd për të treguar ndjenjën e vetëvlerësimit.

Kur ju vjen në mendje për të realizuar diçka, asgjë nuk mund të të ndalojë – në thelb je një Beyoncé (me buzë të holla).

B) Buzë të plota

Nëse i ke buzët e plota si Miss Jolie, ke një dëshirë të natyrshme për të ushqyer ata rreth e rrotull vetes. Miqtë të konsiderojnë një nënë të sigurt – nuk do të guxoje kurrë t’i lije në baltë.

Kujdesi për të tjerët deri në vetëmohim tek ty është e admirueshme, por sigurohu që e bën këtë për njerëzit e duhur, në mënyrë që ata të mos abuzojnë me mirësinë tënde.

C) Buzë të rrumbullakëta

Nëse ke buzë të rrumbullakëta (buzë trëndafili) si modeli i Lindsey Wixson, je ndër njerëzit që merr gjithmonë atë që dëshiron. Njerëzit që të rrethojnë janë pak të trembur nëse duan të të afrohen për shkak të vetëvlerësimit që ke – ata duhet të të luten.

Kjo është një gjë e tmerrshme në pamje të parë, por kjo ndodh sepse ti urren ndjesinë sikur po kërkon mbështetje nga të tjerët. Bëj një hap pas kur ta kesh këtë ndjesi dhe përpiqu të mendosh për veten para se të kërkosh ndihmën e të tjerëve.