Çifti divorcohet pas 3 minutash martesë për një arsye krejtësisht banale

Një çift nga Kuvajti u divorcua pas vetëm tre minutave nga ceremonia e martesës, për shkak se partneri u tall me partnerën pasi ajo u rrëzua gjatë ceremonisë.

Martesa besohet të jetë bërë më e shkurtra ndonjëherë në historinë e Kuvajtit pasi çifti e anuloi para se të largoheshin nga gjykata ku u martuan.

Sipas Q8 News, ata sapo kishin nënshkruar kontratën e tyre të martesës para një gjyqtari kur martesa.

Pasi u tall me të, gruaja u zemëruar dhe kërkoi nga gjyqtari që ta divorconte me bashkëshortin e saj.

Ata kishin qenë të martuar për vetëm tre minuta.