Çifti i ri realizon ëndrrën, ndërton kështjellën e ëndrrave

 

Kush nuk ëndërron një kështjellë?

Një kështjellë e vendosur në një peizazh të bukur, të rrethuar nga një mur i vjetër me katër kulla vrojtimi dhe një kopsht shumë i madh përreth?

Për Vanessa Baumann, 26-vjeç dhe Benjamin Günzler, 34-vjeç kjo ëndërr bëhet realitet.

Çifti i ri i kështjellës i ka rrënjë Uri. Ata të dy kanë ndërtuar një restorant mbështetur në stilin e paraardhësve të tyre.

“Ne do të ofrojmë një kuzhinë stinore, sezonale“, thotë Benjamin Günzler.

/Ora News.tv/