Cima: Ky djalosh do ma zë vendin

Është njëri ndër aktorët më të dashur shqiparë.

Rasim Thaçi i njohur më mirë si Cima, njihet për projekte të ndryshme humoristike, shkruan “Kosovarja”.

Në të ardhmen rrugëtimin e tij, me shumë gjasë do ta vazhdojë djali i tij Artani.

Në një imazh që shfaqen së bashku, Artani shihet që i përngjan shumë fizikisht babait.

E veçanta e tij është se përveç se janë të njejtë në dukje ai do të ndjek rrugën e babit, duke sjellur për publikun humore nga më të ndryshmet.

Këtë e kemi parë edhe në dy projektet e fundit, të realizuara nga aritstët e njohur Cima dhe Qumili.

E, për këtë sigurisht që Cima do të jetë tejet i lumtur./Kosovarja/