Çka tregoi sot për veten e tij Cima?

Rasim Thaçi apo ndryshe “Cima” dhe e bija e tij Adelina, janë mjaft të njohur dhe të kërkuar anë mbanë botës.

Njëri në aktrim e tjetri në muzikë, po iu përshtaten tejet mirë shijes së publikut, duke mos u harruar asnjëherë në mendjet e tyre.

Ndonëse Adelinën e kemi më serioze, Cimën nuk është se nuk e shohim shpesh me luhatje, duke sjellë të qeshura dhe humore nga më të ndryshmet edhe jashtë skenës.

Sot, ata janë parë në Aeroport, teksa edhe kishin shkëputur një fotografi duke listuar edhe emrat e vendeve që do ti vizitojnë.

E, ajo që mori vëmendje ishte shkrimi komik i Cimës, i cili kishte thënë “Serioz gjith jam nmengjes”, me një mimikë jo të zakonshme të fytyrës. /Kosovarja/