Do të habiteni me ndryshimin drastik të Ariana Fejzullahut

Tashmë ajo njihet tek publiku për jetën lukzose që bënë, shkruan “Kosovarja”.

Në çdo postim që publikon Ariana Fejzullahu, e veshur në firmato gjithmonë në formë të shkëlqyer dhe me shumë stil, kjo dëshmon që po jeton një jetë mjaft të shtrenjtë.

Por, në një foto të saj që është bërë shumë vite më parë Ariana shihet komplet ndryshe, përveç pamjes ajo edhe në stil ishte pothuajse person tjetër.

Këtë ndryshim jetësor pa dyshim që e bëri fal burrit të saj, Ermal Fejzullahut.

Loading poll ...

Tashmë veç njihen si një familje e kompletuar dhe e mrekullueshme./Kosovarja/