E kush nuk e mba mend Kevin? Ja se si duket sot në moshën 40 vjeçare, një ndër personazhet më të pelqyer te

Vitet ikin shpejt dhe se si ka ndryshuar aktor i njohur kaq i dashur per te gjithe ne.

Në film aktori quhej Kevin, nje film mjaft i ndjekur nga te gjithe qe titullohej “I ve tmi ne shtepi” , nje djal çapkën që arrin të kaloje sfidat kunder dy personazhe ne gativ.

Para pak ditesh ai mbushi 40-vjec por shikoni se sa ka ndryshuar ai vitet ikin shpejt dhe ja ai tashme eshte ne 40 vjec.

Aktori gjithmonë ka pretenduar se familja e ka përdorur suksesin e tij, madje ai vetë asokohe deklaroi në një intervistë se babai po i shfry tëzonte pasurinë. Jeta e tij ka qenë e vështirë sot.