E lodhur dhe e zbehtë, Nihani e përjetoi rëndë humbjen e babit

Telenovelat turke kanë pushtuar mediat tona.

Seriali “Kara Sevda” ka arritur që të jetë një nga serialet më të shikuara në Kosovë, madje ka thyer edhe rekorde të shikueshmërisë.

Kemali dhe Nihani, dy personazhet kryesore kanë tërhequr shumë vëmendjen, duke fituar menjëherë zemrat e publikut pasi e kanë luajtur rolin në mënyrë të përsosur.

Javën e kaluar ajo humbi një nga njerëzit më të shtrenjtë. Pas shumë vuajtjesh nga një sëmundje, babai i Nihanit ndërroi jetë. Ajo e ka përjetuar shumë rëndë humbjen e personit të dashur.