E MREKULLUESHME : Pija e cila pastron organizmin dhe ju heq kilet e teperta nga barku

Konstipacioni, çrregullimet e metabolizmit, diabeti, pesha e tepërt, apo e mangët, janë vetëm disa shenja se zorrët tuaja nuk janë të pastra.

Loading poll ...

Konsumimi i 1-3 lugëve të mëdha miell liri, për tri javë mund t’ua pastrojë në tërësi zorrët nga mukusi dhe depozitat e fekaleve, apo parazitëve..

Kjo metodë mundëson një normalizim të shpejtë të peshës trupore dhe të shkrirjes së dhjamit. Kjo ka ndikim pozitiv në rregullimin e metabolizmit të lipoideve. Mielli i lirit mund të absorbohet dhe t’i eliminojë helmet nga trupi, duke e ulur edhe nivelin e kolesterolit të keq në gja.k.

Në vend të kafjallit, për tri javë konsumojeni këtë:

Java 1: 1 lugë miell liri dhe 100 ml kefir;

Java 2: 2 lugë miell liri dhe 100 ml kefir;

JAva 3: 3 lugë miell liri dhe 150 ml kefir.

Pini të paktën 2 litra ujë në ditë. Rezultatet më të mira arrihen nëse pijet ujë me mjaltë. Këtë procedurë të pastrimit të organizmit praktikojeni një herë në vit dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .