E pyetur për operacionet plastike Qëndresa përgjigjet se

Qëndresa Bajrami, bashkëshortja e moderatorit, Labinot Gashi, shpesh di të jetë pjesë e mediave rozë, shkruan Kosovarja.

Qoftë me apo pa dashje, çdo veprim i saj po përcillet e po ndiqet shumë nga ndjekësit e saj. Pra, gjithmonë nxit vëmendje.

Së fundi, hapi një pyetësor në Instagram, e cila iu referua pyetjeve të shumta dhe shumë interesante.

Njëra ndër to, ishte se a ka bërë ndonjë ndërhyrje në buzë, e cila edhe kjo u bë pre e kësaj pyetje, mos të themi fare të kotë.

Ndryshe, mund të shikoni më poshtë përgjigjen e saj. /Kosovarja/