E quajnë ushqim për të varfërish, por ky shëron diabetin, kollën, vonon plakjen dhe largon dhimbjen e padurueshme të kokës

Manat e bardha kanë shumë përfitime në shëndet dhe kanë pak efekte anësore.

Loading poll ...

Mana e bardhë është një pemë e vogël me origjinë në Kinën veriore. Në kohët e lashta përdorimet e saj primare ishin të trajtonin sëmundje të ndryshme. Ky frut përmban shumë komponime unike dhe aktive dhe flavonoide me një gamë të gjerë përfitimesh.

Me gjethe dhe rrënjë të manit të bardhë ju mund të përgatitni një çaj, manaferrat e tij hahen tërësisht ose kthehen në verë ose raki.

Mana e bardhë është fryt i shëndetit, trajton diabetin, ju bën të humbni peshë dhe shumë më tepër.

Ai përmban shumë polifenole natyrore dhe flavonoide që kanë antioksidues, anti-inflamator, anti-t*mor, anti-bakterial dhe anti-plakje.

Gjethet përmbajnë më shumë përbërje fenoli dhe flavonoide.

Përmban antioksidantë të ndryshëm të nevojshëm për të trajtuar inflamacionin, ethe, dhimbje koke, diarre dhe kollë.

Rrit sistemin tuaj imunitar.

Frutat e manit kanë komponime që rrisin aktivitetin e mikrofagave dhe përmirësojnë përgjigjen imune. Ky frut është i pasur me acide organike, vitamina, fibra dhe beta-karotene. Krahas punes tone te palodhur per t’iu informuar, na e shperbleni dhe ju qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE . a a