Eliza Hoxha publikon fotografi të rralla të Prishtinës së vitit 1999

Këngëtarja e njohur kosovare, Eliza Hoxha ka publikuar disa fotografi të rralla të Prishtinës së vitit 1999.

Eliza ka publikuar fotografi të Prishtinës vetëm disa ditë pas bombardimeve të NATO-s, ku shihet e shkatërruar objekti i postës dhe një pjesë e qytetit

Ndryshe, Kosova këtë vit shënon 20-vjetorin e çlirimit nga forcat serbe, i cili erdhi pas bombardimeve të NATO-së kundër caqeve serbe në Kosovë dhe Serb, transmeton Magazina.al