Elsa godet me “Gimme that love”. Kujt i dedikohet kënga?

Është shkruar shumë herë për talentin e saj dhe frymën e veçantë që ka sjell në skenën tonë muzikore dhe jo vetëm.

Elsa Fazlija është ndër këngëtaret që e vlen të dëgjohen gjithmonë. Zë, stil dhe gjithashtu ajo përcjell energji të mirë më çdo krijim muzikor.

Elsa Fazlija këtë fundvit ka vendosur të godas sërish. Këngëtarja sapo ka lansuar projektin me titull “Gimme that love”, ne bashkëpunim me Eda B. Projekti menjëherë është komentuar pozitivisht.

Elsa edhe me këtë projekt e tregon synimin e saj për në tregun e madh botëror.