Emrat më të bukur që janë në modë e nuk njohin gjini

Nëse shumë prindër dëshirojnë shumë kohë para planifikimit të një shtatzënie, apo ngjizjes, të kenë djalë, apo vajzë, shumë prindër të tjerë nuk mendojnë fare për gjininë e foshnjes dhe zgjedhin emrin uniseks që kur fetusi është në barkun e nënës.

Emrat uniseks janë në modë, ndaj nëse doni të zgjidhni një emër të veçantë hidhini një sy listës së mëposhtme.

Endi

Bruklin

Kesi

Charlie

Kris

Elis

Erin

Frensis

Xheni

Xhesi

Xhoi

Juli

Kei

Kevi

Paris

Rene

Robin

Vik

Ariel

London

Harli