Engjëlli juaj mbrojtës po ju kontakton! Ja se cilat janë shenjat

Ndryshime në temperaturën e ambjentit

Kjo është një nga shenjat më të zakonshme të afrimit të engjëjve. Kur një qenie e tillë afrohet, shtresat e ajrit përzjehen kështu që ndryshon edhe temperatura. Është e nevojshme që të jeni shumë të vëmendshëm, në mënyrë që të dalloni këto episode, në mënyrë që t’i lejoni këto qenie të mira që të hyjnë në jetën tuaj.

Dritat me ngjyra

Kjo është një tjetër shenjë e prezencës së engjëjve. Ndonjëherë këto drita mund të duken si llampa, rreze, apo shkëndija drite që na dalin përparas si me magji. Mos keni frikë nga to, është engjëlli juaj mbrojtës që po mundohet t’ju kontaktojë.

Loading poll ...

Komunikimi përmes ëndërrave

Mesazhet që ne marrim përmes ëndrrave mund të kenë edhe konotacion engjëllor.

Të ka ndodhur ndonjëherë që të mos mbash mend një ëndërr, por të zgjohesh plot me energji dhe pozitivitit.

Kjo është një shenjë e qartë që engjëlli yt mbrojtës është duke të kontaktuar përmes ëndrrës.

Sigurisht që në këto episode engjëlli yt mbrojtës të jep këshilla, në lidhje me zgjidhjen e problemeve të tua, kjo bën që të zgjoheni të lumtur dhe pozitivë në mëngjes.