Ermali dhe Ariana dalin me këta persona për darkë

Çifti i mirënjohur, Ermal Fejzullahu dhe Ariana Fejzullahu jnaë ndër çiftet më të pëlqyer të estradës kosovare.

Çdo lëzije e hap i tyre, përbën lajm, duke pushtuar mediat çdo herë më shumë, kështu edhe dukë i bërë për vete, duke shkruar për ta.

Nuk kanë si mos të jenë aq të ndjekur, pasi që secilit i intereson se ku shkojnë dhe çfarë bëjnë ata, shkruan Kosovarja.

Edhe sonte ata ofruan një pjesë të natës së tyre, ku kishin dal në njërin nga restaurantet luksoze që të darkonin së bashku me miqtë e tyre.

Edhe këtë herë ata dukeshin në top formë, në praninë e shoqërisë.

Për më shumë, është pamja në vijim, e cila flet edhe vet… /Kosovarja/