Ermali takohet me haverin e mahallës së tij

Kanë një shoqëri të pashkoqshme dhe të paluhatshme. Ermal Fejzullahu dhe Vedat Bajrami dita ditës po simbolizojnë pasqyrimin e një shoqërie tejet të lakmueshme.

Për këtë relacion të mirë dhe të pazëndësueshëm, duket se i detyrohen edhe një mahalle të përbashkët që ata kanë zhvilluar fëmijërinë e tyre.

Këta protagonistë u rritën, u ndajtën në rrugë e misione të ndryshme, por miqësia e tyre nuk u shua asnjëherë, madje u rrit ende më shumë.

E ky imazh i publikuar nga Vedati këtë e dëshmon më së miri, teksa shfaqi edhe një nostalgji me mbishkrimin e tij “Me haverin e mahallës”.

Kjo po që ësgtë çdo lëvdatë, apo jo?