Eshte e mrekullueshme : Ja cka ndodh me organizmin tuaj nëse hani banane para gjumit

Hani banane të paktën një orë para se të shkoni në shtrat për të parandaluar ndonjë çështje të stomakut.

Loading poll ...

Për më tepër, nuk duhet të hani më shumë se dy banane si një rekomandim dietik.

Një banane e mesme përmban rreth 420 mg kalium dhe 3 g fibra.

Përfitimet shëndetësore nëse hani banane gjatë natës:

Ngrënia e bananeve gjatë natës jep vitaminë B6 e cila është një enzimë e rëndësishme esenciale që përdoret në metabolizëm.

Dhimbjet e muskujve të natës do të reduktohen pasi dhimbjet zakonisht shkaktohen nga çekuilibri i elektroliteve; bananet kanë dy elektrolite magnez dhe kalium.

Bananet kanë shijë të ëmbël që do të kënaqin dhe mund të ofrojnë minerale, vitamina dhe fibra në të njëjtën kohë.

Një përbërës në banane ndihmon në luftimin e baktereve të cilat janë të lidhura me ulcerat e stomakut.

Pranimi i lëndëve ushqyese mund të përmirësojë gjumin gjatë natës.

Magnezi në një banane gjithashtu ndihmon në uljen e temperaturës dhe ndihmon në rregullimin e hormoneve tuaja. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi (Foton) e cila ndodhet direkt pas perfundimit te fjalise . Faleminderit per mbeshtetjen SHQIPE .