Eshtë ndër gjërat më me vlerë, erëza e cila rregullon presionin e lartë si dhe

Në kohët moderne na udhëheq një mënyrë jetesë jo shumë e shëndetshme. Konsumimi i ushqimeve të përpunuara dhe jo të shëndetshme, jetesa në mjedise të ndotura, str. esi dhe puna e tepërt janë gjërat me të cilat ndeshemi çdo ditë.

Të gjithë këto elementë e mbingarkojnë shëndetin tonë dhe bëhen rre. zik për shfaqjen e sëm. un.djeve të ndryshme. Edhe pse trajtohen me med. ikamente, alternativa më e mirë janë gjithmonë trajtimet natyrale. Nëse keni pro. ble.me me presionin e gja. kut, lodhjen kr. oni.ke, astmën apo me artritin, ka një mënyrë shumë të mirë se si t’i trajtoni vetë në shtëpi.

Trumza është një erëz shumë e përdorur në gatime, por ajo njihet edhe për vetitë e saj kurative. Ajo përdoret gjerësisht në industrinë far. maceu.tike dhe ka komponentë shumë të fuqishëm që e bëjnë atë një il. aç natyral shumë të mirë. Përdorimi i saj i rregullt siguron efekte brenda pak ditëve.

Përbërësit:

1 grusht trumzë

1 gotë ujë

Mjaltë

Përgatitja dhe përdorimi:

Lajeni trumzën dhe vendoseni në një tas. Vloni ujin dhe hidheni mbi trumzë. Më pas kullojeni lëngun në një gotë të pastër. Shtoni në të mjaltë për shije më të mirë dhe përziejini.

Konsumojeni çdo ditë dhe do të vini re ndryshime të dukshme në rast se keni ndonjë nga prob.lemet e lartpërmendura, do t’iu luteshim te na ndihmonit te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE .