Estrada shqiptare urojnë lexuesit e lajmi.net për Vitin e Ri

  Disa nga emrat e njohur të estradës shqiptare kanë zgjedhur që t’i urojnë lexuesit e portalit lajmi.net nëpërmjet realizimit të disa videove.      

Edhe sivjet si çdo vit tjetër estrada shqiptare ishin të angazhuar me xhirime në programe të ndryshme festive, shkruan lajmi.net.

Mirëpo pavarësisht kësaj ata janë treguar të hapur për t’u uruar lexuesve të portalit lajmi.net më të mirat për vitin në të cilin tashmë kemi hyrë.

Pothuajse të gjitha personazhet në fjalë vitin që lamë pas e kanë pasur me shumë angazhime dhe suksese bazuar në të cilat kanë përse ta kujtojnë 2018-ën.

Ndër ta edhe Xhensila Myrtezaj e cila u bë nënë për herë të parë dhe në një intervistë ekskuzive për ‘Mirage festiv’ ka folur edhe për këtë pjesë të ëmbël të vitit.

Loading poll ...

Njësoj edhe Fifi e cila ishte mysafire e emisionit tonë, aty ku foli për 12 muajt e vitit që lamë pas. Njësoj çifti Blero dhe Afrona të cilët vitin 2019 pritet ta kurorëzojnë dashurinë me martesë, për çka flasin në emisionin ‘Mirage festiv’ dhe intervistat ua sjellim bashkë me urimet e tyre të Vitit të Ri.

Në vazhdim ua sjellim videot e realizuara nga vetë ata në ambiente të ndryshme, qoftë nga ato festive dhe jo vetëm./Lajmi.net/

  

 

 Xhensila Myrtezaj uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Xhensila Myrtezaj uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Mimoza Shkodra uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Mimoza Shkodra uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Alban Mehmeti uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Alban Mehmeti uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Gili uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Gili uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Aurela Gaçe uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Aurela Gaçe uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Robert Berisha uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Robert Berisha uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Burak Vehapi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Burak Vehapi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Neki Emra uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Neki Emra uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Remzie Osmani uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Remzie Osmani uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Bigem uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Bigem uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Adelina Emini uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Adelina Emini uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Edi Kastrati uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Edi Kastrati uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Violeta Kajtazi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Violeta Kajtazi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Besart Halimi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Besart Halimi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Adelina Thaçi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Adelina Thaçi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Gent Fatali uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Gent Fatali uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Ryva Kajtazi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Ryva Kajtazi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Fifi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Fifi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Albatrit Muçiqi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Albatrit Muçiqi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Engjëllusha Salihu uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Engjëllusha Salihu uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Mihrije Braha uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Mihrije Braha uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Asim Gashi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Asim Gashi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Yll Limani uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Yll Limani uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Getinjo uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Getinjo uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Blero dhe Afrona urojnë Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Blero dhe Afrona urojnë Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Rifat Smani uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Rifat Smani uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Uki Latifi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Uki Latifi uron Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018

   

 

 Babo Darabuka urojnë Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net 

Babo Darabuka urojnë Vitin e Ri për lexuesit e Lajmi.net

Publiée par  lajmi.net  sur Lundi 31 décembre 2018